Emisiunea Ochii din umbră revine pe micile ecrane: “Natura umană nu încetează să ne uimească”

Emisiunea Ochii din umbră revine cu Ernest pe micile ecrane. foto Kanal D
Emisiunea Ochii din umbră revine cu Ernest pe micile ecrane. foto Kanal D

Un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbră”, prezentat de Ernest, va fi difuzat începând din 12 februarie, de la ora 22:00, la Kanal D! Îndrăgitul om de televiziune își continuă munca de detectiv și caută să scoată la iveală fața nevăzută a unor oameni obișnuiți, dar suprinzători prin alegerile lor.

O serie de povești de viață încurcate își vor face loc pe micile ecrane odată cu debutul noului sezon “Ochii din umbră”; prin intermediul acestora, telespectatorii vor afla ce se întâmplă atunci când trădarea, minciuna și secretele, uneori dureroase, fac parte din viața de zi cu zi a unora și, mai ales, cum pot acestea destrama familii.

“E interesant, de multe ori șocant, cum pot oamenii gândi una și spune sau face altceva. Veți fi suprinși să aflați niște povești absolut șocante despre semenii noștri, în noul sezon . Natura umană nu încetează să ne uimească”, a spus Ernest.

Noul sezon “Ochii din umbră” vine cu povești de viață impresionante, cazuri uimitoare, situații tulburătoare în care ne putem regăsi, la un moment dat, fiecare dintre noi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ernestKanal Dochii din umbrarevine ochii din umbra
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes