Eugen Teodorovici a făcut anunțul așteptat: Candidez

Senatorul PSD Eugen Teodorovici. foto: Facebook
Senatorul PSD Eugen Teodorovici. foto: Facebook

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a organizat, duminică seara, o conferinţă de presă în curtea sediului PSD.

Eugen Teodorovici şi-a anunţat, oficial, candidatura pentru preşedinţia PSD. Teodorovici a făcut acest anunţ duminică seara, într-o conferinţă de presă organizată în aer liber, în curtea sediului central al PSD.

“Ca să nu vă ţin cu sufletul la gură, am să vă anunţ ceea ce deja ştiţi cu toţii. Şi anume un mesaj foarte important pentru toţi colegii mei din Partidul Social Democrat: îmi anunţ candidatura, în mod oficial, pentru funcţia de preşedinte al PSD”, a declarat Eugen Teodorovici în cadrul conferinţei de presă.

“Am spus că îmi depun candidatura în mod personal pentru funcția de președinte, pentru că astăzi statutul, după cum știți, nu prevede o altă formă de competiție internă, iar în situația în care acest lucru se va schimba, categoric voi avea și eu o echipă pe formula pe care CEX-ul o va decide, astfel încât să fie o echipă cu oameni care vor o schimbare, nu doar pentru partid, ci și pentru țară”, a mai spus Teodorovici.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

eugen teodoroviciSenatorul PSD Eugen Teodorovicitodorovici candideaza
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes