Eugen Tomac le cere parlamentarilor să oprească minciuna: Trei legi ale PMP, deja adoptate de Senat

Eugen Tomac, președintele PMP, acuză că există cele trei proiecte de lege privind eliminarea pensiilor speciale, reducerea numărului de parlamentari şi alegerea primarilor în două tururi, nimeni nu vrea, de fapt, adoptarea acestor iniţiative: „Nimeni nu vrea să-şi piardă pensiile”.

„Opriţi minciuna! Am explicat astăzi (miercuri -n.r.) la Bacău că în Parlament există trei legi importante care pot fi adoptate mâine. Toate trei sunt promovate de PMP şi sunt adoptate de Senatul României”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El precizează că este vorba despre proiectele privind Legea de eliminare a pensiilor speciale, Legea privind reducerea numărului de parlamentari la 300 şi Legea privind alegerea primarilor în două tururi.

„Toate partidele promit că în următorul Parlament vor propune aceste legi. Cred că e doar propagandă ieftină. Mai bine ar vota aceste proiecte de lege care există deja şi trebuie doar adoptate.

Haideţi, domnule Ciolacu, faceţi ce trebuie pentru ţară! Aşa facem rost de bani pentru pensii şi alocaţii, reducând numărul de parlamentari, tăind pensiile speciale. E simplu! Mai mult curaj, veniţi la vot, nu fugiţi de răspundere!Adevărul ăsta este. Nimeni nu vrea, de fapt, adoptarea acestor iniţiative. Nimeni nu vrea să-şi piardă pensiile”, conchide preşedintele PMP.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegere primari in doua tururieliminare pensii specialeeugen tomacreducere numar parlamentari
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes