EURO 2024 – Mesajul selecţionerului Edi Iordănescu înainte de debutul naționalei României

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României
Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a transmis un mesaj înainte de debutul României la Euro-2024. El spune că misiunea jucătorilor este să aducă bucurie în inimile românilor şi asigură că echipa este gata de luptă.

“În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtăşesc entuziasmul şi determinarea echipei noastre. Ştim că fiecare dintre voi trăieşte cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoţie.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune şi sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă şi responsabilitate, pentru a obţine maximum din această experienţă extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuşi să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca şi dăruirea băieţilor noştri. Au dat totul în preliminarii şi în pregătirea turneului final şi sunt sigur că vor da totul şi în meciuri.

Întăriţi de gândurile bune ale românilor de acasă şi din întreaga lume, suntem o singură inimă! Şi batem pentru România!

EDWARD IORDĂNESCU, Selecţionerul Echipei Naţionale de Fotbal a României”, se arată în mesajul selecţionerului.

Naţionala României debutează la Euro-2024, luni, de la ora 16.00, cu Ucraina, la Munchen.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

edi iordanescueuro 2024mesaj iordanescunationala romanieirezultat romaniaromania la euro 2024
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes