Europarlamentarul Rareș Bogdan: Bucureștiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid sau Bruxelles, datorită miniștrilor PNL de la Interne din ultimii ani

Rareș Bogdan: Bucureștiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid sau Bruxelles
Rareș Bogdan: Bucureștiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid sau Bruxelles

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și europarlamentar,  a susținut, luni, într-un discurs la o reuniune a filialei PNL Sector 4, că Bucureștiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid sau Bruxelles, datorită miniștrilor PNL de la Interne din ultimii ani.

„Astăzi în Londra, în cele mai sofisticate zone ale metropolei britanice, în Paris, în Roma, în Berlin, în Madrid sau în Bruxelles, șansele să circuli după ora 22 până la 2 noaptea, mai ales dacă ești doamnă sau dacă ești o persoană mai în vârstă sau dacă ești o doamnă cu un copil, fără să ai fiori reci pe spate că ba poate să-ți dispară poșeta, ba poate să fie cineva amenințat, ba dacă ai un ceas îți ia și ceasul de la mână.

Oameni buni, acest lucru în România și în București nu se întâmplă și acest lucru spune foarte multe apropo de mandatele succesive ale lui Marcel Vela, Lucian Bode, acum al lui Cătălin Predoiu vizavi de Ministerul de Interne. Nu e puțin lucru siguranța fiecăruia dintre noi”, a afirmat europarlamentarul Rareș Bogdan.

La reuniunea PNL Sector 4 au mai participat liderii PNL Nicolae Ciucă, Lucian Bode, liderul organizației liberale din București, Sebastian Burduja, precum și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), și pentru sucrt timp candidatul PSD-PNL la Primăria generală, Cătălin Cîrstoiu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bucurestiul mai sigurministri de internerares bogdan
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes