EXCLUSIV. OBLIGAȚII și SANCȚIUNI în Legea VACCINĂRII

În ultima ședință de Guvernul Mihai Tudose a decis trimiterea la Parlament a Legii Vaccinării, subiect de dezbateri publice din luna aprilie încoace.

Deși părea că va fi amânat din nou un vot în executiv pentru acest proiect de lege, ministrul Florian Bodog a strâns ultimele avize de la ministere și l-a prezentat.

Astăzi punem pe site proiectul integral al acestei legi, în formula adoptată de Guvern și în care va fi supus dezbaterii Parlamentului.
Față de forma inițială, legea a suferit mai multe schimbări, de la cele legate de sancțiunile la care se expun părinții sau tutorii care refuză vaccinarea copiilor, la modul în care se face sau nu, după caz, excluderea elevilor nevaccinați din comunitate sau la completarea atribuțiilor diverselor colegii profesionale, medici, dentiști sau asistente medicale, legate de sancționarea celor care sfătuiesc refuzul vaccinării, folosind date fals-științifice sau neadevăruri, precum și sancționarea celor care organizează sau participă la acțiuni de propagandă anti-vaccin….

Articolul pe larg »»» : EXCLUSIV. OBLIGAȚII și SANCȚIUNI în Legea VACCINĂRII. Citește ACUM proiectul INTEGRAL trimis de Guvern Parlamentului

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes