Exerciţii, pe muzică, în centrul oraşului! Protest al sportivilor şi pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport, la Oradea.

Protest al sportivilor şi pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport, la Oradea. foro: ebihoreanul.ro
Protest al sportivilor şi pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor de sport, la Oradea. foro: ebihoreanul.ro

Câteva zeci de sportivi şi pasionaţi de fitness au protestat, joi seară, la Oradea, faţă de închiderea sălilor de sport. Participanţii la protest fac exerciţii, pe muzică, şi afirmă că închiderea sălilor dăunează sănătăţii.

Potrivit news.ro, care citează ebihoreanul.ro, câteva zeci de sportivi şi pasionaţi de fitness protestează, joi seara, în Piaţa Unirii din Oradea şi fac, pe muzică, diverse exerciţii şi antrenamente în semn de protest faţă de închiderea sălilor de sport din oraş.

Participanţii cred că închiderea sălilor dăunează sănătăţii.

Participanţii au adus cu ei echipamente specifice pentru sporturi de contact, cum ar fi Mixed Martial Arts, în timp ce alţii au făcut exerciţii ceva mai accesibile, cum ar fi genuflexiunile.

Totodată, în Piaţa Unirii au fost duse şi greutăţi de tot felul pentru exerciţii de forţă, dar şi alte aparate folosite de obicei în sălile de fitness.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

protest inchidere sali de fitness protest oradea protest sportivi oradea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes