Fabrica de doctorate plagiate a rămas fără acreditare, anunță Monica Anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că a retras acreditarea Şcolii Doctorale de la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Monica Anisie a fost întrebată despre acest lucru luni, la evenimentul de lansare a procesului de consultare publică privind elaborarea Strategiei privind digitalizarea Educaţiei.

Anisie a precizat că decizia a fost luată în urma unui raport al Consiliului de Etică şi de Management Universitar, făcut în urma descoperirii a nenumărate teze de doctorat plagiate:

În urma raportului Consiliului de Etică şi Management Universitar, am realizat un ordin de ministru prin care am retras acreditarea Şcolii Doctorale de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti”, a afirmat ministrul Educaţiei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

doctorate plagiatemonica anisieretragere acreditare academia de politiescoala doctorală de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes