„Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!” – Mugur Mihăescu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mugur Mihăescu, unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de comedie din România, de numele căruia se leagă proiectul „Vacanța Mare”, dar și personajul Garcea, este invitatul de ediției de duminică, 3 septembrie, al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:15, la Kanal D.

Mugur Mihăescu și-a început cariera în urmă cu mai bine de treizeci de ani, în mijlocul grupului de umor Vacanța Mare. În vârstă de 54 de ani, este un actor foarte apreciat, scenarist, om de afaceri. Nu a ezitat să intre în politică, iar în ultima perioadă a fost extrem de vocal pe scena publică, în legătură cu anumite restricții impuse de autorități pe fondul pandemiei. Duminica aceasta, de la ora 22:15, Mugur Mihăescu se va afla în fața telespectatorilor, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a clarifica o sumedenie de aspecte din viața sa profesională, dar și privată.

”… Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!” este parte din răspunsul oferit de Mugur Mihăescu la una dintre întrebările roșii adresate de jurnalista Denise Rifai.

”Câte milioane de Euro v-a adus în conturi ?”, ”A coborât nivelul umorului românesc?”, ”De ce ați rămas repetent de trei ori?”, ”Ce ați avut de câștigat pentru că v-ați turnat prietenii la Securitate?”, ”V-a protejat politica afacerile?”, ”Ați fost vreodată separat de soție?”, ”De ce nu vă place România?”, acestea sunt cateva dintre întrebările ce-i vor fi adresate invitatului Mugur Mihăescu, duminică, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:15, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaidenise rifaidenise rifai 40 de intrebariMugur Mihaescu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes