Faimoșii vor afla că Andrei Ciobanu nu a fost eliminat, diseară, la Survivor All Stars: ”m-am întors acasă, de unde am început”

Sezonul suprem, Survivor All Stars, continuă diseară, de la 21:30, când se anunță intrigi mai puternice ca niciodată!

După trei luni în care ai lăsat deoparte tot ceea ce știai despre propria viață, crezi că nu mai poți avea parte de niciun fel de surpriză. Simți că știi totul și că ești pregătit pentru orice va urma în calea ta. Însă, atunci când planurile îți sunt date peste cap, te ridici și o iei de la capăt, gândești o nouă strategie și te pregătești pentru o nouă săptămână.

Convinși că Ana Pal l-a trimis înspre România pe Andrei Ciobanu, Faimoșii vor avea o stare de spirit foarte bună înaintea jocului din această seară. Discuțiile din camp vor fi centrate în jurul fostului lor coechipier, iar unele concluzii vor fi neașteptat de dure. ”Vărul nostru ne iubea, până când a venit o zi și i-am zis că e rândul lui. Atunci nu ne-a mai iubit”, va sublinia Zanni. Conștienți că au nevoie să continue cu meciurile câștigate, aceștia vor face și o serie de promisiuni importante: ”suntem din ce în ce mai compacți. Următoarele jocuri sunt fatale pentru Faimoși”.

De cealaltă parte, Războinicii se confruntă cu o readaptare – cel pe care l-au pierdut în urmă cu câteva săptămâni… s-a întors… după ce a trecut prin multe meciuri contra lor și chiar și printr-o serie de conflicte. ”Mă bucur că s-a întors în trib, că a primit o șansă. Nu merita să se ducă la duel”, va spune Robert Moscalu, în timp ce Sorin, unul dintre concurenții care s-a certat constant cu Ciobanu va afirma că face toate eforturile pentru binele echipei: ”trebuie să ne înțelegem, să mergem la joc”.

Aflat la mijloc, Andrei știe că urmează o perioadă mai complicată pentru el: ”s-a întors roata. O să fiu judecat acasă, e un concurs în care am cunoscut ambele tabere. Cheia e la mine”. Este el pregătit să fie față în față cu cei care l-au trimis spre eliminare?

E o ceremonie exact ca un Consiliu. Se va întâmpla ceva grandios”, va comenta Alex Delea, prefațând momentul serii – cel în care Faimoșii vor afla că Andrei Ciobanu a rămas în emisiune și s-a reîntors în tribul albastru. ”M-am întors acasă, unde am început”, va spune cel din urmă. Va fi însă primit ca într-o familie? Sau nu-și va mai găsi locul? Toate acestea și un joc de recompensă extrem de disputat, în doar câteva ore.

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Andrei Ciobanufaimosiisurvivor all starssurvivor romania
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes