Familia Măruță confirmată cu Covid. Andra, Cătălin și fetița lor, în izolare

Familia Măruță confirmată cu Covid. Andra, Cătălin și fetița lor, în izolare
Familia Măruță confirmată cu Covid. Andra, Cătălin și fetița lor, în izolare

Familia Măruță a fost lovită de Covid-19 aproape în întregime. Atât prezentatorul tv, cât și Andra, dar și fetița lor, au fost confirmați pozitiv. Băiatul celor doi, David, a scăpat neinfectat.

Vestea cea dură le-a fost dată fanilor chiar de Cătălin. Prezentatorul a făcut anunțul pe contul său de Instagram. În videoclipurile postate pe rețeaua de socializare, Cătălin Măruță apare alături de fiica sa Eva. Cei doi și-au informat fanii împreună cu privire la starea lor de sănătate.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc.

O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă în Instastory.

”Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!”, a scris Cătălin pe Facebook.

Planurile pentru carantină

Cătălin împreună cu Eva, care pregătea niște orez cu lapte, au stat apoi la taclale. Cei doi au discutat și despre ce ar trebui să facă în această „mini vacanță”.

”Îţi dai seama că stăm în vacanţă împreună?”, o întreabă prezentatorul TV pe fiica sa Eva. ”Păi da, că n-am fost la munte că avem toţi covid”, răspunde micuța ,puțin supărată că nu au mai plecat la munte.

A urmat un moment amuzant. Fetița, amestecând în castronul cu orez cu lapte, și-a informat tatăl că el nu poate mânca.

„Tu nu mănânci, că eşti gras”, spune cea mică. „Facem cursuri de dans, de yoga. David nu poate fi în gaşca noastră, e în gaşca cealaltă”, a mai completat Măruță spre finalul înregistrării, conform RomaniaTV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andra covid andra si catalin maruta familia maruta covid maruta covid
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes