Farul – FCSB scor 1-0, datorită unui autogol, în restanţa din etapa XIII

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1.

A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

FC Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Rădăslăvescu (Sali ’75), Artean, Grameni (Pitu ’75) – Ciobanu (Purece ’86), Betancor (Petre ’75), Chiţu (Ganea ’46).  Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Şut ’69), Oaidă, Fl. Tănase – V. Gheorghe (Cordea ’57), Keşeru (Budescu ’85), Oct. Popescu (Stoica ’85). Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Ghiţă ’71 / Radunovic ‘45

Arbitri: Ionuţ Coza – Ionel Valentin Dumitru, Ionuţ Marius Bobe – Cătălin Popa

Observator: Liviu Ciubotariu

Partida era programată la 24 octombrie, dar a fost amânată atunci din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu covid-19 de la FCSB.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte, FCSB se află pe locul doi, cu 30 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

farul - fcsb scor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes