FCSB a găsit stadion pentru jocul cu CFR. MM Stoica: ”Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi”

Mihai Stoica anunță că ”eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Meciul pentru titlu se va disputa la Buzău.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a anunţat, că meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului a Ligii 1 Casa Pariurilor, va avea loc la Buzău.

“Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiţi cu braţele deschise. Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câştiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căştigăm sâmbătă la despărţirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru stelişti. În anumite condiţii”, a scris el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fcsb - cfr la buzau finala liga 1
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes