FCSB are antrenor nou: Marius Șumudică a semnat! Gigi Becali: Am rezolvat, am bătut palma

Gigi Becali a anunţat, miercuri, că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, înțelegerea fiind parafată după ce Anton Petrea a refuzat să continue.

Patronul FCSB-ului a mărturisit că i-a dat lui Toni Petrea și un timp de gândire, însă actualul tehnician al echipei a decis că să nu mai continue și din sezonul viitor.

Gigi Becali a făcut marele anunț pentru fanii FCSB-ului, și anume că Marius Șumudică este noul antrenor al echipei, însă acesta urmând să vină după încheierea sezonului.

„Vă pot spune că Toni Petrea nu a mai vrut să stea, i-am dat timp să se răzgândească, am luat legătura cu Șumudică, am bătut palma și el e noul antrenor. Peste două săptămâni vine, când se termină totul”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.

Ultima echipă antrenată de Șumudică este Rizespor, în Turcia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antrenor nou fcsb marius sumudica sumi la steaua sumudica la fcsb toni petrea
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes