FCSB – Craiova super derby în Play Off. Rezultat final

FCSB și CSU Craiova s-au înfruntat duminică în derby-ul etapei a 3-a din play-off, într-o partidă care a început la ora 20:30.

FCSB se impune după un nou meci cu cinci goluri împotriva celor de la Craiova, după cel din sezonul regular, scor 3-2,  iar formația bucureșteană urcă pe locul secund și rămâne la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. În etapa următoarei, Craiova va primi vizita lui CFR Cluj, liderul din Liga 1.

Gazdele au deschis scorul după doar opt minute, prin Ioan Hora, care a primit o pasă în careu de la Junior Morais și l-a învins pe Pigliacelli. În minutul 23, Bancu a egalat din penalty pentru Craiova, după ce Teixeira l-a faultat în careu pe Bărbuț. Șase minute mai târziu, Dennis Man a readus-o pe FCSB în avantaj, însă scorul pauzei, 2-2, a fost stabilit de Cicâldău, care a înscris în minutul 45+2.

Romario Benzar a înscris pentru FCSB în minutul 55, însă golul său a fost anulat de Ovidiu Hațegan pe motiv de offside. Un sfert de oră mai târziu, vicecampioana României a trecut în avantaj pentru a treia oară, grație reușiei lui Gnohere, care a reluat cu capul în plasă, după o nouă centrare perfectă a lui Morais.

Clasament Play Off

1. CFR Cluj 36p
2. FCSB 31p
3. U Craiova 29p
4. FC Viitorul 22p
5. Astra 21p
6. Sepsi 19p

FCSB – Craiova echipele de start:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, I. Cristea, Planic, J. Morais – Pintilii, L. Filip – D. Man, Fl. Tănase, Teixeira – I. Hora
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Fl. Coman, Gnohere, Moruțan, Momcilovic, M. Roman.
Antrenor: Mihai Teja

CS U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Akca, Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Mihăilă, Drăghici – Fortes
Rezerve: L. Popescu, Kelic, Briceag, Fedele, Bic, N. Rocha, A. Cristea
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) . Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Gheorghe (Suceava).
Observator: Marian Salomir (Cluj)

 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

FCSB - Craiova rezultat rezultate play off
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes