Sport

FCSB în carantină? Gigi Becali: Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Ne-a zis DSP

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că FCSB nu va trebui să intre în carantină la revenirea în România după pregătirea în Turcia, încadrându-se într-o prevedere referitoare la echipele care participă la competiţii sportive.

”Nu mai voiam să fac intervenţii publice. Excepţie de la lege fac echipele care participă la competiţii sportive. Ce înseamnă asta? Omul se duce, stă izolat sau joacă fotbal, dar competiţie sportivă înseamnă şi pregătire. Nu trebuie să fie un meci neapărat. Pregătim competiţia. Noi ne-am interesat când am plecat, am cerut hârtie. Ne-au zis că nu ne dau hârtie dinainte. Dar ne-a zis DSP că vom da declaraţie când revenim în ţară. Că am făcut pregătire sportivă în Turcia şi că am stat la un hotel şi în ce condiţii am făcut-o. O să zicem că nu avem simptome de COVID-19, că n-am luat legătura cu nicio persoană, că ne-am pregătit.

Mai mare siguranţă e că nu jucăm amicale, nu avem cum să luăm virusul. E mai sigur când faci doar pregătire decât când joci cu alţii. Unii, de la autorităţi, n-au habar nici să dea tratamente, dar au opinii despre asta. Habar n-au. Aşa e România, e incompetenţă mare. Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Dacă nu e legal, aia e, ne dăm în judecată. Să zică judecătorul şi gata. N-au cum să ne bage-n carantină, că nu îi lasă legea”, a spus Becali.

El a menţionat că alte cluburi “n-au inteligenţă”, de aceea nu sunt la pregătire în străinătate:

”Celelalte cluburi n-au inteligenţă, de asta n-au mers în străinătate. Dacă aveau, întrebau la DSP. De aia au intrat în faliment, că n-au inteligenţă.

Echipa FCSB este într-un stagiu de pregătire în Antalya până la 14 ianuarie și s-a zvonit că va intra în carantină, la revenirea în țară, cel puțin 10 zile.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

„Bianca, ești lesbiană?” Ce i-a răspuns Bianca Andreescu unui fan curios

Saghin Cristian

Leo Messi, primul cartonaș roșu după 754 de meciuri la Barcelona

Saghin Cristian

Simona Halep, interviu cu doi prezentatori radio, care s-au urcat pe un acoperiş

Saghin Cristian

Adelaide: Niciun caz pozitiv de infectare în grupul de jucători carantinaţi, între care se numără şi Simona Halep. Val de nemulţumiri în carantina de la Melbourne

Mihnea Tudor

CSM Bucureşti – Vipers, a patra înfrângere în Liga Campionilor la handbal feminin

Saghin Cristian

Australian Open: 23 de jucători ce au venit de la Abu Dhabi, în carantină

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »