FCSB lovită de coronavirus: patru jucători, infectați

La FCSB au fost înregistrate primele cazuri de infectare cu coronavirus, a declarat, vineri, preşedintele LPF, Justin Ştefan.

“Am câteva mesaje primite de la colegii mei care se ocupă de această zonă de protocol medical Covid-19. Înţeleg că ar fi vorba de patru testări pozitive, nu ştim cine sunt aceste persoane şi încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv”, a declarat Ştefan, la ProX.

“Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face.

Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat“, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

FCSB se alătură astfel altor echipe din Liga I la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA Arad, informează news.ro.

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri din finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost îngheţat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cine are covid la fcsb coronavirus fcsb gigi becali coronavirus jucatori coronavirus fcsb
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes