FCSB pe noua arenă din Ghencea. Se pregătește un miting uriaș

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, va incerca să îl facă pe Gigi Becali să ceară ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua, din bulevardul Ghencea, organizând un miting la care speră să adune cel puțin 20.000 de oameni. În acest moment, Gigi Becali a renunțat la idee și a zis ca vrea să mute echipa pe noul stadion Arcul de Triumf, care este și el apeoape de finalizare, dar are sub 10.000 de locuri pe scaune.

Gheorghe Mustață vrea, de asemenea, să înființeze o asociație a suporterilor, unde președinte de onoare va fi numit Helmuth Duckadam, anunță sport.ro. Totodată, Mustață sustine că numele asociației va surprinde pe toata lumea.

“Dacă în Liga noastra, a suporterilor, vom avea 20.000 sau 30.000 de membri, dăm imediat adunarea. Cerem autorizație de la Primarie și mergem toți la Palat. Cand domnul Gigi vede ce armată are în spate, atatea inimi, mii de suporteri care-l susțin legal, sunt convins că o să vrea să joace în Ghencea. Pentru noi.

Săptămâna aceasta vom anunța public toate detaliile referitoare la Asociația Suporterilor. Vom face, dacă ne permite legea, și o conferință de presă la care va fi prezent și domnul Duckadam, președintele de onoare. Vom mai aduce alături de noi și alte glorii, care, când vor vedea ce gânduri avem, vor dori să sprijinile ideile noastre. Mai aveți puțin răbdare. Când vom anunța cum se numește Asociația va fi explozie mondială”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1.

VIDEO lucrări la stadionul Steaua

https://www.facebook.com/companianationaladeinvestitiisa/videos/649247912298226/

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asociatia suporterilorbecaliduckadamfcsb
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes