Fed Cup: România – Rusia rezultat. La un pas de turneul final!

Echipa feminină de Fed Cup a României a jucat cu Rusia, la Cluj Napoca, pentru un loc în marea finală.

Echipa naţională de tenis a României a întâlnit în zilele de 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Rusiei în Grupa Mondială a Fed Cup. Meciul a contat pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie.

Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au cedat în faţa perechii Ana Blinkova/Ana Kalinskaia în două seturi, 6-3, 6-2, iar România a fost învinsă de Rusia cu 3-2 în meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, echipa ţării noastre ratând calificarea la turneul final.

Anterior, în al patrulea meci de simplu, Jaqueline Cristian (197 WTA), la debutul său în echipa de Fed Cup a României, a învins-o pe Veronika Kudermetova (38 WTA) cu 7-5, 6-3. În primul meci de sâmbătă, rusoaica Ekaterina Alexandrova (28 WTA) a învins-o pe Ana Bogdan (90 WTA) cu 7-5, 3-6, 7-5. Vineri, Ana Bogdan a învins-o pe Veronika Kudermetova cu 6-3, 6-7 (5), 6-1, după ce Elena Gabriela Ruse (166 WTA) a fost întrecută cu scorul de 6-1, 6-4 de Ekaterina Alexandrova.

Florin Segărceanu, a convocat pentru partida cu Rusia următoarele jucătoare: Ana Bogdan (90 WTA), Irina Bara (160 WTA), Elena Gabriela Ruse (166 WTA), Raluca Olaru (47 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (197 WTA).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fed cup romania rusia rezultat tenis
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes