Femeia incendiată pe un câmp din județul Giurgiu a fost identificată. Prima imagine cu victima

Oamenii legii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de şapte zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

În acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Gloanțe pe câmp

În această seară, în apropiere de locul crimei au fost descoperite mai multe gloanţe. Anchetatorii au ajuns la faţa locului şi au făcut cercetări.

Oamenii legii îl caută pe presupusul criminal într-un cartier aflat la periferia Capitalei. Se pare că ar fi vorba de un casier. Atunci când va fi identificat, autorul crimei va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre.

Mihaela a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

femeia incendiata giurgiufemeia ucisa si arsafemeiea arsa
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes