Fidget Spinner-ul a fost INTERZIS în zeci de școli

O jucărie aparent nouă, numită „spinner”, un fel de titirez cu două sau trei petale, s-a răspândit de curând cu repeziciune în şcoli. Dar după aproximativ două luni de propagare a jocului, mulţi profesori de pe ambele maluri ale Atlanticului s-au săturat deja de el şi interzic aceste jucării care se presupune că ajută la calmarea stresului, relatează joi AFP.

Vândute pentru câţiva dolari, aceste ”hand spinners” sau ”fidget spinners” sunt vedeta surpriză a acestei primăveri, spune Frédérique Tutt, expertă în piaţa de jucării la cabinetul internaţional NPD Group. Statele Unite, iar de la sfârşitul lunii aprilie şi toate ţările europene ”sunt afectate de această nebunie rotativă”, spune aceasta.

Această nouă modă ar putea să dispară în câtea luni, la fel de brusc cum a apărut. Dar ea a relansat dezbaterea privind problemele de concentrare ale copiilor. […] …

Articolul pe larg »»» : PROBLEME cu noua jucărie la modă. „Spinner-ul” a fost INTERZIS în zeci de școli

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes