Fiica Cristinei Cioran, Ema, a împlinit 6 luni și a avut parte de o primă petrecere

Zi de mare bucurie și petrecere în casa Cristinei Cioran. Micuța Ema a împlinit 6 luni și a sărbătorit cu o …plimbare afară. Apariție rară pe micul ecran, micuța Ema a intrat în direct cu Cristi Brancu la Prima TV.

“Sărbătoresc cu scutece, cântecele, jucării, Îl așteptăm pe tati să vină acasă și facem o mini petrecere în 3. Suntem și într-un soi de convalescență și evităm contacte directe cu alte persoane pe cât posibil”, a povestit Cristina Cioran la Exclusiv VIP.

Atât Cristina cât și fiica ei, Ema, au ajuns de Crăciun în spital, infectate cu Covid-19. Experiența a fost una neplăcută, dar peste care fetele au trecut cu bine.

“Din fericire, am avut forme ușoare. Nu a fost așa dramatic. Eu în ziua de Crăciun mi-am dat seama că expiră mai greu și am zis că nu e de joacă și mergem la spital. La spital s-a confirmat, în Constanța, apoi ne-au trimis la Medgidia. Acolo ne-a întâmpinat, în ziua de Crăciun, doctorița Crăciun. Așa că primul Crăciun al Emei a început cu bunica și s-a încheiat în spital”, i-a povestit Kiki Cioran lui Cristi Brancu.

Proaspăt trezită, sărbătorita zilei a apărut și ea, în exclusivitate, la Exclusiv VIP. “După ce a făcut Covid a urmat o viroză care ne-a ținut la clinică 7-8 zile. Astăzi e prima zi când ieșim la plimbare, de ziua ei. E un cadou perfect!”, a mărturisit Cristina Cioran la Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

brancu ciorancristina cioranema cioranexclusiv vipfiica cristina cioran
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes