International

Fiica lui DONALD TRUMP, propriul birou la CASA ALBĂ. Ce rol joacă Ivanka și soțul său

Fiica lui DONALD TRUMP, propriul birou la CASA ALBĂ
Fiica lui DONALD TRUMP, propriul birou la CASA ALBĂ

Ivanka Trump, fiica preşedintelui Donald Trump, are un birou la Casa Albă, unde îsi petrece majoritatea timpului. Ivanka Trump, fiica preşedintelui Donald Trump, are un birou la Casa Albă, unde îsi petrece majoritatea timpului.
Ivanka Trump a fost văzută de nenumărate ori în celebra “West Wing” (Aripa de Vest), un epicentru al puterii americane. Aceste apariţii au început după 20 ianuarie, dată la care Donald Trump şi-a depus jurământul.
Fiica preşedintelui a participat vineri la o masă alături de tatăl sau şi cancelarul german Angela Merkel. Avocata sa, Jamie Gorelick, susţine că Ivanka Trump va avea acces la informaţii secrete, dar în acelaşi timp va urma şi regulile care se aplică tuturor consilierilor de la Casa Albă.
Cu toate acestea, ea nu va avea un titlu oficial sau un salariu, deși va lucra în aripa de vest a Casei Albe – zona în care se desfășoară activitățile executive ale șefului statului american.
Oficialul care a confirmat informațiile publicate de presă spune că femeia de 35 de ani va avea acces la informații clasificate. Rolul ei va fi acela de a deveni „ochii și urechile” lui Donald Trump – îl va consilia pe președinte. Ivanka deține propriul brand de modă, dar i se va alătura acum soțului său, Jared Kushner, care este consilier principal al președintelui. Influența celor doi asupra lui Trump a ridicat semne de întrebare legate de posibile conflicte de interese, scrie BBC.
De asemenea, au existat dezbateri legate de limitele clare, care ar trebui să existe între activitățile politice și cele de afaceri ale familiei Trump.
De la învestirea în funcție a lui Donald Trump, în luna ianuarie, Ivanka a participat la mai multe întâlniri cu lideri mondiali, printre care premierul canadian Justin Trudeau și cancelarul german Angela Merkel.

Alte știri de interes

Regina Elisabeta a II-a îşi pierde tronul în Barbados

Mihnea Tudor

Noua Zeelandă ar putea să-și schimbe numele cu unul indigen

Mihnea Tudor

Ambasadorul SUA în China a demisionat

Mihnea Tudor

UE testează interoperabilitatea între aplicaţii de urmărire a Covid-19 în şase state

Mihnea Tudor

Sebastian Kurz: Austria a intrat în al doilea val de coronavirus

Mihnea Tudor

Erdogan, amenințare fără precedent la adresa Franței: Nu căutaţi ceartă cu Turcia!

Saghin Cristian

Efect neașteptat al pastilelor de Paracetamol

Mihnea Tudor

Trump i-a spus jurnalistului Bob Woodward că ştia în februarie că maladia Covid-19 este „o chestie mortală”, dar voia să o minimalizeze

Saghin Cristian

Opozantul belarus Maxim Znak, un membru al Consiliului de Coordonare al opoziţiei, arestat de bărbaţi ”mascaţi” în civil

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »