Fiica lui Joe Biden, Ashley, își face griji pentru siguranța tatălui ei, la învestire

Fiica președintelui ales, Joe Biden, Ashley, spune că este „îngrijorată” de siguranța tatălui ei la învestirea de miercuri, în lumina revoltelor „îngrozitoare” MAGA de la Capitoliu, de la începutul acestei luni.

Ashley a confirmat, de asemenea, că mama ei Jill nu a avut niciun contact din partea primei doamne Melania Trump.

Cu toate acestea, Ashley, care a rămas în lumina reflectoarelor în cea mai mare parte din timpul carierei politice a tatălui ei, a spus că se simte liniștită pentru faptul că știe cât de „incredibile” sunt Serviciile Secrete, adăugând: „El are atât de multă protecție, așa că nu” (îngrijorare – n.r.) ‘

Vorbind despre revolte, Ashley a spus că a fost „profund întristată” de violență – în special pentru că Capitoliul are o importantă semnificație istorică, precum și multe amintiri personale pentru familia ei.

„A fost un loc în care am crescut când eram copil… și un loc în care tata a lucrat peste 30 de ani, un loc sacru cu adevărat”, a spus ea. „Și să văd ce s-a întâmplat, să văd ce se întâmplă, a fost cu adevărat îngrozitor”.

În ceea ce privește rolul ei de primă fiică, Ashley a dezvăluit că nu va urma pașii predecesoarei Ivanka Trump, preluând un rol oficial în cadrul administrației tatălui ei.

„Nu voi avea un loc de muncă la administrație”, a spus ea. „Cu toate acestea, sper să folosesc această platformă pentru a pleda pentru justiția socială, pentru sănătatea mintală, pentru a fi implicată în dezvoltarea și revitalizarea comunității.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Ashley bidenjoe biden investire
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes