Finala Champions League a fost mutată de la Istanbul și se va juca cu spectatori

Finala Champions League a fost mutată de la Istanbul și se va juca cu spectatori
Finala Champions League a fost mutată de la Istanbul și se va juca cu spectatori

Finala Champions League nu se mai joacă la Istanbul, din cauza pandemiei de coronavirus. Este al doilea sezon consecutiv când cel mai mare oraș al Turciei pierde organizarea marii finale a Champions League. Prima dată a fost anul trecut, atunci când finala s-a jucat la Lisabona, când Bayern a câștigat în fața lui PSG, scor 1-0.

UEFA a luat miercuri decizia de a muta ultimul act al competiției.

Deși s-a mediatizat intens mutarea pe Wembley, forul european a decis, până la urmă, să mute finala Champions League la Porto, pe “Dragao”.

Astfel, meciul Chelsea contra Manchester City se va desfășura la Porto, în data de 29 mai, așa cum fusese programat inițial, forul european a hotărât acest lucru deoarece guvernul britanic a plasat Portugalia pe “lista verde” în ceea ce privește calătoriile în perioada pandemiei de Covid-19.

În aceste condiții, fanilor celor două echipe finaliste vor putea ajunge la Porto. Conform Dailymail, vor fi undeva la 12.500 de spectatori, în condițiile în care finalistele vor primi câte 4.000 de bilete.

Manchester City și Chelsea s-au întâlnit ultima dată pe 8 mai, iar londonezii s-au impus cu scorul de 2-1. Formația antrenată de Pep Guardiola se află pe primul loc în clasamentul din Premier League, cu 80 de puncte, după ce în 35 de meciuri a bifat 25 de victorii, cinci remize și cinci înfrângeri. De partea cealaltă, Chelsea este pe locul 4, cu 64 de puncte, după 18 reușite, 10 egaluri și 7 eșecuri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

finala champions leaguefinala champions league mutatafinala liga campionilorunde se joaca finala ligii campionilor
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes