Finala Chefi la cuțite 2020 – Marele câștigător al sezonului 8

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la Cuțite
Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la Cuțite

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la Cuțite – Finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 a fost una cu adevărat spectaculoasă și a ținut publicul cu sufletul la gură. Surpriza a fost uriașă atunci când publicul a descoperit cine e marele câștigător al premiului în valoare de 30.000 de euro. Trei bucătari de top au trecut prin ultima lor confruntare culinară și au încercat să demonstreze cine este cel mai bun dintre cei buni. Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche au ajuns în marea finală „Chefi la cuțite” 2020, dar doar unul dintre ei a primit marele trofeu și titlul de câștigător al sezonului 8, de la Antena 1.

Sute de concurenți s-au prezentat la preselecții și au gătit rețete surprinzătoare. Fiecare din ei a aspirat să devină câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8. Au urmat apoi degustările pe nevăzute și astfel am putut cunoaște bucătari experimentați, pasionați de gătit care și-au transformat hobby-ul într-o adevărată super putere, copii talentați și nu numai. Am avut parte de povești uluitoare, rețete apetisante și momente delicioase, spune a1.ro.

A urmat apoi etapa de bootcamp, acolo unde sute de concurenți au trecut prin probe dificile. A fost momentul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să descopere cine sunt bucătarii care au potențial să ajungă următorul câștigător „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Câștigătorul „Chefi la cuțite”

Semifinala a cuprins trei probe și doar trei concurenți au reușit să ajungă în marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Este vorba despre Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche.

Apoi, după o nouă confruntare, a fost anunțat cine e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Surpriza a fost mare atunci când fanii au aflat că Ionuț Belei a pus mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro și pe titlul de câștigător „Chefi la cuțite”.

Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

A fost un sezon de-a dreptul spectaculos, ce s-a terminat cu o bucurie imensă pentru tânărul bucătar care a fost cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Cu lacrimi de fericire în ochi, Ionuț Belei și-a văzut visul devenit realitate după ce a devenit câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la Cuțite. Tânărul bucătar, cu o poveste de viață impresionantă, este cel care va pleca acasă cu marele premiu. „Normal că mă bucur!”, a transmis soțul Addei pentru câștigătorul sezonului 8 al show-ului culinar de la Antena 1.

„Băieți, vă mulțumesc din suflet (…) Fără voi nu ajungeam să scrie numele meu pe „farfurie”, vă iubesc! Vă mulțumesc din sfulet! (…) Chefi la Cuțite m-a adus acasă, nu pot să spun ce bucurie am în suflet (…) Nu mă gândeam că o să ajung aici! Mulțumesc!”, a transmis Ionuț Belei când a aflat că este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la Cuțite. Marele învingător a ținut să le mulțumească și celor trei chefi din juriul emisiunii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castigator sefi la cutitecastigator sefi la cutite sezonul 8finala sefi la cutite sezonul 8 castigatorionut beleisefi la cutite castigator
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes