Firea, către Iohannis: Testarea pe stadion era periculoasă, vaccinarea pe stradă e cool

Firea, către Iohannis: Testarea pe stadion era periculoasă, vaccinarea pe stradă e cool
Firea, către Iohannis: Testarea pe stadion era periculoasă, vaccinarea pe stradă e cool

Fostul primar general  al Capitalei, Gabriela Firea, nu a pierdut prilejul, după deschiderea primului centrului de vaccinare drive-through, din București, să spună că atunci când ea a vrut să organizeze testare pe stadion a fost refuzată pentru că era „periculos”.

„Testarea extinsā pe Arena Nationalā pregātitā de mine în conditii sigure era “periculoasā” pentru Orban! Si nimeni nu-l contrazicea! Vaccinarea în stradā e bunā! E cool! E si giratā politic!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Centrele de vaccinare anti-COVID drive-through sunt “un succes”, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis, care a adăugat că este o nouă etapă a campaniei de imunizare în care nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. El a vizitat, în Piaţa Constituţiei, primul centru de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru deschis în Bucureşti.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis joi dimineaţă, la ora 8,00, zeci de oameni, cu maşinile personale, aşteptând să fie vaccinaţi. Conform organizatorilor, capacitatea zilnică de vaccinare este de aproximativ 400 de persoane. Vaccinul folosit este cel de la compania Pfizer.

Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare.

Centrul va funcţiona de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 – 20,00 şi dispune de patru fluxuri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

covid drive through gabriela firea Klaus Iohannis testare stadion periculoasa vaccinare
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes