Firea nu-și recunoaște înfrângerea: Spre dimineaţă vom şti exact

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că rezultatul real al alegerilor locale va fi cunoscut luni dimineaţă. “Prin urmare, orice cifre se anunţă în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale. Le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem în această seară deja învinşi şi învingători”, spune Firea.

Firea le-a mulţumit, într-un mesaj video pe Facebook, românilor care au fost la vot “în condiţii foarte grele, în condiţii de pandemie, când ştiu foarte bine că mulţi dintre cei care şi-ar fi dorit să ajungă în secţiile de votare s-au temut din cauza posibilei contaminări şi au renunţat în ultimul moment”.

“Începe numărătoarea, tradiţional şi din experienţele anterioare, spre dimineaţă vom şti exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puţin aşa s-a întâmplat în Bucureşti acum patru ani (…) Prin urmare, orice cifre se anunţă în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum să fie până la urmă cele oficiale. Le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem în această seară deja învinşi şi învingători”, a spus Firea.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

firea rezultat alegerigabriela fireainfrangere firea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes