Fiscul va da 1.200 de lei pe an fiecărui copil dintr-o famlie

Revista Capital a intrat în posesia draftului care conține modificările Codului FIscal în 2018. Documentul definește gospodăria și felul în care aceasta va putea fi înregistrată la ANAF. De asemenea, Fiscul va aloca din oficiu câte un consultat fiscal pentru fiecare gospodărie.

Draftul modificărilor aduse la Codul Fiscal începând cu 2018 se află acum pe masa premierului Sorin Grindeanu. Documentul la care experţii lucrează de mai bine de două luni explică cum se va înregistra la ANAF o gospodărie, ce deduceri va avea şi cum va plaăti impozitul pe venit anual. Documentul defineşte astfel patromoniul gospodăriei:

„Patrimoniul gospodăriei reprezintă totalitatea drepturilor şi a obligaţiilor cu valoare economică precum şi a bunurilor mobile şi imobile la care se referă aceste drepturi care aparţin uneia sau mai multor pers fizice”, se arată în document. …

Articolul pe larg »»» : EXCLUSIV! Cum se vor înregistra gospodăriile la ANAF, din 2018! PLUS Fiscul va da 1.200 de lei pe an fiecărui copil dintr-o famlie. Vezi în ce condiții!

ROBOR-ul creste din nou
Economie
ROBOR-ul creste din nou. Românii cărora astăzi li se modifică rata plătesc cu 140 lei în plus

  Dobânda ROBOR cu scadenţă la trei luni, în funcţie de care se calculează ratele …

Economie
Isărescu anunţă că indicele ROBOR va începe să scadă

BNR a făcut o „injecţie de lichidităţi”, adică a dat mai mulţi bani către bănci, …

Economie
Intră în vigoare plata defalcată a TVA în sistem opțional

Firmele românești pot opta de la 1 octombrie pentru plata defalcată a TVA, însă mediul …