Fiul cel mic al lui Peter Andre a apărut pentru prima oară în public

Peter Andre le-a oferit fanilor primele imagini cu fiul său Theodore, în episodul de miercuri din ”Loose Women”, la dailymail.co.uk. Cântărețul, în vârstă de 47 de ani, a apărut la emisiune prin videolink, când adorabilul Theo, de trei ani, a decis să intre în interviul tatălui său.

Pete îl are pe Theo și pe fiica Amelia, în vârstă de șase ani, cu Emily, 30 de ani, soția sa medic. Cuplul a luat anterior decizia de a-i feri pe copii de ochii publicului.

Interpretul celebrului hit ”Mysterious Girl” vorbea cu gazda, Ruth Langsford, despre viața în izolare, când, la un moment dat, Theo s-a urcat deasupra tatălui său și i-a dat o îmbrățișare, dând posibilitatea privitorilor să-i vadă, în sfârșt, fața, relatează Daily Mail.

Theo a fugit repede, chiar înainte ca frații săi Junior, 14 ani, și Princess, 12 ani, să intre în cadru. Cei doi sunt copiii pe care Pete îi are cu fosta soție, Katie Price.

Peter Andre nu a uitat să laude munca soției sale, medic, Emily, când a apărut în emisiune. Vedeta a spus că soția sa trebuie să se dezinfecteze timp de douăzeci de minute când vine acasă de la spital, înainte de a vedea copiii, pentru a-i proteja împotriva coronavirusului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fiul lui peter andre peter andre
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes