FLORIN CĂLINESCU SHOW – George Simion, Florin Răducioiu și Andreea Antonescu, invitații de azi

Azi, la Prima TV, Florin Călinescu Show îi așteaptă pe telespectatori să petreacă două ore alături de Florin Răducioiu, fotbalist din generația de aur a României, și de George Simion, președintele formațiunii politice AUR.

Ca moment artistic, invitata lui Florin Călinescu va fi cunoscuta cântăreață Andreea Antonescu. Liderul AUR, George Simion, este invitat pe canapeaua lui Călinescu. În plină pandemie de coronavirus, cu noi consultări care se anunță de la Cotroceni și cu amenințarea unui nou lockdown, scena politică este mai animată ca oricând. Vocal în Parlament, liderul AUR vine să vorbească despre strategia politică a formațiunii sale pentru perioada următoare.

Pe cine ar susține ca premier și cu cine ar face alianță, toate aceste teme le va aborda George Simion în întâlnirea cu Florin Călinescu. Pentru că în fiecare seară de marți, miercuri și joi, de la 20.00, la Prima TV, telespectatorii pot afla de la Florin Călinescu Show răspunsurile politicienilor, viziunea oamenilor de succes și se pot relaxa alaturi de artiști cunoscuți.

Prima TV și-a propus să cucerească publicul în această toamnă cu un show unic în care umorul și entertainment-ul de calitate fac casă bună pe micul ecran. Florin Călinescu Show se vede marți, miercuri și joi, de la ora 20.00, iar din emisiune nu vor lipsi momentele de muzică live ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, invitații cu talente deosebite: magicieni, cântăreți, dansatori, acrobați sau stand-up-eri. De asemenea, telespectatorii se pot înscrie la sms 1789 cu textul CONCURS și astfel să intre în lupta pentru 10.000 de euro. Primele premii vor fi date începând de marți, 26 octombrie iar sms-urile pot fi trimise oricând, 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

florin calinescu florin calinescu show
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes