Florin Cîţu a luat decizia privind miniştrii demisionari ai USR PLUS

Prim-ministrul Florin Cîțu a decis să trimită miercuri la Palatul Cotroceni demisiile miniştrilor USR PLUS. Totodată, el a pregătit și lista cu miniștrii care îi va înlocui pe demnitarii demisionari.

Astfel, conform Antena 3, care citează surse guvernamentale, Florin Cîțu ar urma să preia Ministerul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu pe cel al Transporturilor, Cseke Attila ar putea fi numit la Sănătate, Tanzos Barna la Cercetare și IT, Virgil Popescu ar putea prelua Ministerul Economiei, iar Lucian Bode pe cel al Justiției.

Cei șase miniștri USR PLUS și-au depus demisiile la Secretariatul General al Guvernului marți dimineață.

”În această dimineață am făcut ceea ce am anunțat. Am înregistrat și depus demisiile, împreună cu miniștrii USR PLUS, la cabinetul premierului. Mergem mai departe”, arată un mesaj transmis de copreședintele USR PLUS Dan Barna, pe Facebook.

Premierul Florin Cîțu va trimite, în această seară sau mâine dimineață, la Palatul Cotroceni, demisiile miniștrilor USR, precum și propunerile de interimari, potrivit surselor politice, citate de Antena 3.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demisi ministru usr plusdemisii acceptatedemisii usr plusflorin cituministri interimari
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes