Florin Cîţu anunță anunță condiția ca în toamnă să scăpăm de mască, chiar dacă, acum, doar 10% din populaţie s-a vaccinat

Prim-ministrul Florin Cîţu anunță că din toamnă am putea scăpa de mască și că 2 milioane de oameni vor fi vaccinaţi anti-COVID, până la sfârşitul lunii martie, în România, reprezentând adică 10% din populaţie. “Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, adaugă el.

Cât mai mulți la vaccinare

“2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% din populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinaţi cu prima doză. Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie. Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El a îndemnat oamenii să respecte noile măsuri, pentru a se îmbunătăţi situaţia din spitale:

“Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creşterea numărului de infectări şi să îmbunătăţim situaţia din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a susţinut premierul.

Conform datelor anunţate vineri seară de Comitetul de coordonare a vaccinării, numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 1.888.032. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand scapam de mascaflorin citunumar vaccinati romaniascapam de mascavaccinare romania
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes