Florin Cîțu, despre puterea de cumpărare: ”Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, îi transmite lui Marcel Ciolacu să ceară scuze românilor pentru ”minciuni” deoarece datele oficiale confirmă că măsurile luate de Guvern au menținut puterea de cumpărare.

”Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor!

Datele oficiale CONFIRMĂ: masurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru TOȚI românii.

INS:
“În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%, cât și că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât că serie brută cât şi că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%.”

Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai exista DUBII. Am luat cele mai bune masuri pentru economie.

Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate.

Mai mult, socialiștii, TOȚI, TREBUIE și să ceara scuze public romanilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la pușcărie.

Toate scenariile găștii lui Ciolacu au fost supulberate de realitate. Am avut dreptate si sunt confirmat de date oficiale.

Domnule Ciolacu, daca vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din Romania, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgență”, a scris, pe Facebook, Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu scuze florin citu puterea de cumparare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes