Florin Cîțu l-a făcut de tot râsul pe Ludovic Orban, în ședința festivă din Parlament

Florin Cîțu l-a făcut de tot râsul pe Ludovic Orban, în ședința festivă din Parlament. Sursa foto: CDep, live
Florin Cîțu l-a făcut de tot râsul pe Ludovic Orban, în ședința festivă din Parlament. Sursa foto: CDep, live

Finalul ședinței de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea în UE a marcat și un incident între fostul și actualul lider al PNL, unde s-au schimbat replici tăioase și cuvinte dure. Ludovic Orban, cel care a pierdut conducerea liberalilor, în toamnă, s-a repezit la Florin Cîțu, cel care i-a luat locul, după ședința festivă de miercuri, pe care acesta a condus-o în calitate de președinte al Senatului.

„Nu ți-e rușine măi, nesimțitule, îți bați joc de o ședință festivă? Cum să-i dai cuvântul lui Șoșoacă în locul meu?”, i-a reproșat Orban lui Cîțu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului.

La incident au asistat o parte din miniștri și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Orban s-a enervat că a fost ignorat în momentul în care a solicitat cuvântul la ședința de plen comun, iar din partea parlamentarilor neafiliați a fost preferată ca vorbitor senatorul Diana Șoșoacă.

România sărbătoreşte, în 2022, 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Cu acest prilej, Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, miercuri, într-o şedinţă solemnă, la eveniment fiind prezent şi ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian. Franţa a preluat la 1 ianuarie Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incidentincident citu orbanorban facut de ras
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes