Economie Recomandate

Florin Cîțu: PNL a scos Romania din topul rușinii în UE. Ce informații noi a dezvăluit

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a spus, în ultimele postări pe Facebook, că prețurile au scăzut în luna august, comparativ cu luna iulie, iar venitul mediu net a crescut. Mai mult, el consideră că „PNL a scos România din topul rușinii în UE”.

”Rata inflației este la 2.7% în august 2020 vs. 4.1% în august 2019!!! Mai mult anul trecut rata inflației era cea mai mare din UE. A fost doi ani și jumate la rand. PNL a scos Romania din topul rușinii în UE. Nimeni nu poate sa nege asta”, spune Florin Cîțu.

Ministrul Finanțelor este de părere că „puterea de cumpărare a CRESCUT în guvernarea PNL. Asta deși trecem prin cea mai mare criză din ultima sută de ani”.

”Este evident că guvernul PNL a gestionat foarte bine aceasta perioada de criză în condiții extrem de dificile”, spune el, susținând că „pentru socialiști și trompetele lor este o zi îngrozitoare”:

”Dar scăderea prețurilor în luna august este o veste foarte proastă pentru trompetele socialiștilor (jurnaliști, influenceri, etc). Aceștia trebuie să se chinuie astăzi mai mult că oricând și să facă din aceasta știre pozitivă una negativă. Să vedeți ce contorsiuni logice vor face să schimbe scaderea în creștere.

Pentru socialiști și trompetele lor este o zi îngrozitoare. Ca fiecare zi din guvernarea PNL care arata că Romania poate să fie guvernată bine și cu rezultate în cele mai dificile condiții și cu un Parlament ostil”, mai spune Cîțu.

Economia României a răspuns PERFECT

Cu o zi în urmă, Florin Cîțu anunța ”Vești EXCELENTE pentru TOȚI românii!”

Ministrul scrie că ”Economia României a răspuns PERFECT la măsurile implementate de guvernul PNL!!

Investițiile NETE în economie MAI MARI în trimestrul II și semestrul I din 2020 față de aceeași perioadă din 2019. Doar guvernul PNL a investit CEA MAI MARE suma din ultimii zece ani în primul semestru și se vede.
Pariul guvernului PNL pe investiții este confirmat de date oficiale. Datele prezentate azi de INS susțin fară dubii scenariul revenirii economiei în „V” începând cu trimestrul III”, scrie Florin Citu
Ministrul Finanțelor anunță implementarea unei politici fiscale prudente, fiind necesare „dobânzi zero sau chiar negative”, a declarat Florin Cîțu.

Alte știri de interes

Se schimbă vremea: Cod galben şi cod portocaliu de ploi abundente, vânt şi descărcări electrice

Mihnea Tudor

Surpriză pentru studenţii care au burse sociale şi învaţă la universităţi care vor face cursuri online

Gloria Pascu

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

Un nou decret al lui Trump privind ieftinirea medicamentelor în SUA afectează pe bursă mari companii europene

Saghin Cristian

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »