Ce mai citim pe net

Florin Cîţu, reacţie la proiectul lui Daniel Zamfir: Marcel Ciolacu foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine

Florin Cîţu a declarat, referitor la proiectul de lege al senatorului PSD Daniel Zamfir care care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate sau de anchetă, că Marcel Ciolacu „foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine”.

„Marcel Ciolacu foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine! Sunt disperaţi şi încearcă orice doar să scape de mine. Marcel Ciolacu a găsit unealta perfectă să-i facă munca de jos – hamsterul lui Dragnea. Inginerul şef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament, şi campion la legi respinse de CCR îşi pune semnătura pe încă o mizerie de lege”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

LIberalul precizează că proiectul de lege este făcut special pentru el şi are scopul de a îl trimite la închisoare.

„O lege făcută special pentru mine şi care are că scop să mă trimită la puşcărie. Forţează apropbarea până la alegerile parlamentare. Lui Marcel Ciolacu şi hamsterului lui le spun doar atât. Nu vă mai agitaţi tovarăşi. Mai este puţin şi scăpam România de voi”, a conchis Cîţu.

Proiectul de lege a lui Zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir a depus la Senat, în procedură de urgenţă, un proiect de lege care prevede sancţionarea cu închisoarea între 6 luni şi 3 ani pentru miniştrii care refuză în mod repetat să se prezinte la audieri în comisiile de specialitate, comisiile de anchetă sau în Parlament.

Iniţiativa legislativă semnată şi de alţi 11 parlamentari social-democraţi modifică şi completează Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, prin introducerea unui nou subpunct la articolul 8 alineatul (2) Constituie, de asemenea, infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani următoarele fapte săvârşite de către un membru al Guvernului: „c) Refuzul repetat de a se prezenta la lucrările comisiei permanente la care este invitat, în cadul activităţii de informare a Parlamentului de către membrii Guvernului, potrivit art. 111 alin. (1) din Constituţia României, republicată”.

Alte știri de interes

Lideri PSD fotografiați la pensiune – Tomac: Moment de euforie totală. Sărbătoreau victoria lui Florin Iordache

Saghin Cristian

Costel Barbu către USR PLUS: Aţi stat pe margine aşteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul

Mihnea Tudor

Ana Birchall răpusă de durere: O minte criminală și bolnavă l-a otrăvit

Mihnea Tudor

Varujan Vosganian nu mai candidează! DNA poate relua urmărirea penală

Saghin Cristian

Ciolacu: Iohannis trebuie să renunţe la aura de „Otto cel Mare” şi să cheme urgent toate partidele la consultări

Saghin Cristian

Liviu Pleșoianu și-a anunțat demisia din PSD: Partidul a fost preluat de călăi

Saghin Cristian

Drulă (USR), atac la Ludovic Orban: A picat testul onestităţii şi loialităţii

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan: Respectul Gabrielei Firea şi al PSD Bucureşti faţă de cetăţenii Capitalei e zero. Validarea mandatului meu a fost contestată de 52 de psd-iști

Gloria Pascu

Cîţu: Marcel Ciolacu, acum că ai moştenit hamsterul lui Dragnea nu-l lasa nemâncat. Începe să facă urât

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »