Florin Cîțu s-a săturat: Le cere miniștrilor USR PLUS demisia de onoare – VIDEO

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat, vineri, la Parlament, că soluția pentru a rezolva criza politică este “în interiorul coaliției, nu în afara coaliției”. ”A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român”, a mai spus vineri, înaintea şedinţei conducerii PNL, premierul Florin Cîţu. 

În același timp, Premierul Florin Cîțu le-a cerut demisia de onoare miniștrilor USR pentru că au ajuns să negocieze cu PSD, partid împotriva cărora PNL și USR-PLUS au luptat în perioada de opoziție.

Eu cred că în România, astăzi, mai avem onoare. Când toți am ieșit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea, care și-a dat jos propriul guvern, atunci când depui o moțiune împotriva propriului guvern aștept o demisie de onoare…”, a spus Florin Cîțu.

În aceeași zi, liderii USR PLUS i-au reunit în şedinţă pe toţi parlamentarii partidului, cu scopul de a-i convinge pe toţi să semneze moţiunea de cenzură alături de AUR.

VIDEO

(min. 3.20)

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citu cere demisia ministrilor usrdemisia ministrilor usrflorin cituusr negociere cu psd
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes