Florin Cîțu și Rareș Bogdan ”miros” o trădare a lui Ludovic Orban. Ambii sunt de acord că liderul PNL s-a comportat ”bizar”

Florin Cîțu și Rareș Bogdan ”miros” o trădare a lui Ludovic Orban
Florin Cîțu și Rareș Bogdan ”miros” o trădare a lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților, a reușit, împreună cu cei de la USR PLUS, să introducă, în regim de urgență, în procedură parlamentară, moțiunea de cenzură a USR PLUS – AUR.

Premierul Florin Cîțu și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-au criticat pe președintele PNL, Ludovic Orban, pentru că a pus umărul la îndeplinirea procedurilor parlamentare legate de depunerea moțiunii USR PLUS – AUR, potrivit Digi 24.

Florin Cîțu, cel care este contracandidatul lui Ludovic Orban pentru șefia PNL, a declarat că ”Este o acțiune bizară. Nu știu dacă e trădare, dar e bizar ca președintele PNL să facă tot ce e posibil ca moțiunea USR AUR să fie dezbătută. Fiecare răspundem în fața propriei conștiințe”.

La rândul său, Rareș Bogdan l-a criticat pe președintele PNL, Ludovic Orban.

„Nu vreau să cred că Orban a trădat, nu cred că trebuia să-și anuleze programul, este bizar că președintele Camerei Deputaților de la partidul împotriva căruia se depune moțiunea să stea să aștepte, să ia act de moțiunea domnilor Simion, Barna și Cioloș. Trebuia să aibă decența să-și delege atribuțiile către doamna Prună de la USR… Alina Gorghiu ar fi trebuit să facă convocarea, a fost delegată de președintele Senatului Anca Dragu care este plecată în străinătate, Alina Gorghiu nu a făcut-o… sunt chestii dureroase pentru PNL”, a susținut prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Membrii Birourilor Politice Reunite ale Parlamentului (BPR) se întrunesc sâmbătă, la ora 11.00, pentru a stabili calendarul privind citirea și votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea a fost depusă de USR PLUS și AUR.

Cum însă interesul partidului este, conform votului exprimat chiar vineri dimineață în Biroul Politic, ca Florin Cîțu să rămână prim ministru, Orban este acum acuzat în interiorul formațiunii că s-a aliat cu cei de la USR PLUS pentru a-l vedea plecat pe rivalul său, Florin Cîțu, de la Palatul Victoria.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

florin citu ludovic orban motiune de cenzura orban acuzat de tradare rares bogdan usr plus aur vot motiune de cenzura
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes