Florin Cîţu susține că deputatul Dan Vîlceanu nu a fost exclus din PNL

Deputatul Dan Vîlceanu
Deputatul Dan Vîlceanu

Fostul preşedinte al liberalilor Florin Cîţu a precizat că Dan Vîlceanu nu a fost exclus din PNL, deoarece conform statutului partidului excluderea este propusă către Biroul Executiv al formaţiunii iar decizia este luată de Consiliul Naţional.

„Dan Vîlceanu nu a fost exclus din PNL. Conform statului se propune în BEX şi se decide în Consiliu Naţional. Nu sunt de acord cu această propunere din mai multe considerente. Votul meu a fost împotrivă”, a scris Florin Cîţu, luni pe Facebook.

Fostul preşedintele al liberalilor a precizat că, în opinia sa, „principiile şi valorile liberale trebuie susţinute şi apreciate mai presus de alte interese personale„.

„Nu ne oprim aici. Vom lupta în continuare pentru liberalism în sprijinul românilor”, a completat Cîţu.

Deputatul Dan Vîlceanu a fost exclus din PNL, a anunţat luni preşedintele partidului Nicolae Ciucă, după şedinţa conducerii formaţiunii.

Ciucă a afirmat că solicitarea pentru excluderea acestuia a venit din partea filialei Gorj.

Decizia a venit după ce Dan Vălceanu a votat la vedere în Parlament, împotriva învestirii Executivului condus de Marcel Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Dan Vilceanudan vilceanu exclusflorin citu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes