Florin Cîțu susține că opoziția vrea ”să arunce țara în haos”, dacă el nu va mai fi prim-ministru

Prim-ministrul Florin Citu susține că în Parlament este „o competiție a celor care vor să arunce țară în aer, să destabilizeze România”. Cîțu face astfel referire la moțiunile de cenzură depuse de USR PLUS, AUR și de PSD la adresa Guvernului.

El a subliniat că în privința deciziei CCR pe conflictul dintre Executiv și Parlament privind moțiunea USR PLUS și AUR trebuie așteptată motivarea Curții.

„Trebuie să așteptăm motivarea deciziei CCR, știm foarte bine că o decizie a Curții Constituționale trebuie în integralitatea ei respectată de toată lumea, inclusiv de Parlamentul României. Putem să interpretăm, eu spun că mi-a dat dreptate Curtea Constituțională, a spus că este un conflict juridic. După aceea spune, pentru a închide această problema trebuie să meargă la vot și singura soluție este să fie respinsă, dar asta este ce văd eu. Dacă nu, vom ataca la Curtea Constituțională, din nou, și veți vedea că vom avea dreptate”, a declarat Florin Citu, marți, înainte de Biroul Executiv al PNL, întrebat despre decizia CCR privind conflictul constituțional dintre Guvern și Parlament, pe moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR.

Referitor la moțiunea de cenzură depusă marți de PSD, el a spus: „În Parlamentul României astăzi este un festival și este o competiție a celor care vor să arunce țară în aer, să destabilizeze România”.

Pe de-o parte avem o coaliție USR-AUR, pe de altă parte, PSD, se întrec pentru a aruncă țară în haos și vor să dea jos Guvernul României”, a declarat Citu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

florin citu haos moriune de cenzura
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes