Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, l-au vizitat, duminică, pe actorul Florin Piersic la Spitalul Foişor, unde acesta este internat. Ministrul Sănătăţii a afirmat că nu se pune problema transferului lui Florin Piersic.

Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila l-au vizitat duminică dimineaţă, la Spitalul Foişor, pe Florin Piersic,
Marcel Ciolacu nu a făcut nicio declaraţie cu privire la această vizită. În schimb, ministrul Sănătăţii a afirmat că nu se pune problema transferului la alt spital.

„Deocamdată nu discutăm se transfer, discutăm de stabilizarea pacientului”, a precizat Alexandru Rafila, fără a da alte detalii cu privire la starea de sănătate a actorului.
Starea generală a actorului Florin Piersic, supus joi unei intervenţii pentru scoaterea unei proteze de genunchi care i-a provocat o infecţie severă, se ameliorează, au transmis duminică reprezentanţii Spitalului Foişor, unde acesta este internat. Ei precizează că actorul se mobilizează şi are un tonus psihic bun.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat joi la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, în urmă cu câteva zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca, apoi la Institul Matei Balş din Capitală.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu si rafila vizita florin piersicFlorin Piersicflorin piersic spitalvizita laspital florin piersic
redactia

Alte stiri de interes