Florin Roman: Axa răului e PSD-CCR-Avocatul Poporului. Au tăcut mâlc când românii erau bătuți și gazați în Piața Victoriei

Nelu Tătaru și Florin Roman. foto: facebook, arhiva personală Florin Roman
Nelu Tătaru și Florin Roman. foto: facebook, arhiva personală Florin Roman

Florin Român, liderul deputaților PNL, a izbucnit pe pagina sa de socializare împotriva PSD-CCR-Avocatul Popotului, despre care spune că formează o axă a răuluiu.

”Judecătorii CCR, care au declarat că izolarea și carantinarea sunt neconstituționale, au tăcut mâlc, când românii erau bătuți și gazați în Piață Victoriei! Atunci nu au fost restrânse drepturi și libertăți cetățenești, în opinia CCR, care nu mai este Curtea Constituțională a României, ci o anexă a PSD! La fel în cazul așa zisului Avocat al poporului care s-a transformat în avocatul celor ce țin cu dinții de pensiile speciale! A tăcut la marea gazare a românilor, nu a scos o vorba despre încălcarea drepturilor cetățenești”, scrie Roman pe Facebook.

El consideră că ”axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simț care luptă împotriva COVID”. Roman remarcă faptul că ”suntem singură țară din Europa unde CCR intervine peste epidemiologi și guvern, blocând orice efort medical”.

”Iartă-i Doamne că nu știu ce fac!” își încheie mesajul de sâmbătă deputatul liberal.

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a declarat sâmbătă că măsurile care vizează restrângerea unor drepturi, precum internarea obligatorie, trebuie să fie luate prin lege.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

axa rauluiflorin roman
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes