Florin Roman, PNL: ”Marcel Ciolacu ne anunţă azi să stăm liniştiţi ca în 2024 nu vor creşte taxele, așa cum a stabilit prin lege PNL!”

Deputatul PNL Florin Roman afirmă, marţi, după ce premierul Marcel Ciolacu a transmis într-un eveniment al Amcham că în 2024 nu vor creşte taxele, că ceea ce nu spune acesta este că creşterea taxelor a fost oprită de PNL, în momentul adoptării legii bugetului de stat.

”Aşadar, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creşterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege”, mai spune liberalul, el arătând că ”mediul de afaceri trebuie să ştie că atât timp cât liberalii vor fi la guvernare îi vor apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susţine ajutoarele sociale”.

”Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunţă azi să stăm liniştiţi ca în 2024 nu vor creşte taxele! Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut şi unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie”, scrie deputatul PNL pe Facebook.

”Ce nu spune dl Ciolacu este ca creşterea taxelor a fost oprită de PNL, in momentul adoptării legii bugetului de stat, pentru anul 2024. Iar dl premier mi-a reproşat public introducerea amendamentului care nu-l lasă să mărească biruri, chiar de la tribuna Parlamentului. Aşadar, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creşterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege”, mai scrie Roman.

”Prin urmare, domnia sa ne spune că ne face un hatâr, prin respectarea legii. Mediul de afaceri trebuie să ştie că atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susţine ajutoarele sociale”, transmite deputatul liberal.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, la AmCham CEO Business Forum, că vine cu o promisiune în faţa investitorilor străini, şi anume că nu măresc taxele nu nu vor ieşi cu niciun milimetru din coordonatele financiare stabilite cu Comisia Europeană, iar la finalul acestui calendar electoral, România va respinge demagogia şi populismul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu taxe crestere taxe florin roman taxe noi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes