Florin Roman: PSD, ipocrizie maximă. Arată cât de murdar știu să lupte

Deputatul liberal Florin Roman, a intervenit și el în scandalul provocat de poza cu Orban fumând în biroul de la Guvern și după declarațiile mai multor lideri PSD, care cer demisia premieruluu. El afirmă că, în momentul în care Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose au fost surprinși „la fumat” în Parlament sau la Guvern, liberalii nu au făcut „din țânțar, armăsar” și nu au cerut demisii.

”Nu aș fi comentat, la fotografia făcută la ziua premierului, dacă nu vedeam declarația lui Marcel Ciolacu, a liderilor PSD, care înfierează cu manie proletară și cer demisia lui Orban! Sunt declarații date după o țigară, pentru că știu mulți lideri PSD, care sunt fumători, că și mine. În momentul în care Grindeanu sau Tudose au fost surprinși la fumat, în Parlament sau la Guvern, nu am făcut din țânțar, armăsar. Nu am cerut demisii și nici nu am trucat poze, care să ironizeze situațiile respective. Nu am dus niciodată lupta politică la nivelul atacului la persoană. Și nu cred că asta așteaptă romanul de rând de la politicieni”, a scris Român pe Facebook.

Liderul deputaților PNL susține că ”ipocrizia liderilor PSD este maximă și arată cât de murdar știu ei să lupte”.

”Pentru ciolan, nu pentru oameni! Orban și-a recunoscut greșeală și a plătit amendă! Nu știu câți dintre pesediști, care la zile de naștere mai greșesc, au procedat la fel. Asta e diferența de mentalitate. Diferența între noi și pesediști este că de la cer la pământ! Și pentru că nu suntem hoți și corupți că ei, atunci singură lor armă este atacul la persoană! Mizerabil, dar asta este PSD”, a mai scris el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

florin romanfotografie orbangrindeanu si tudose fumatziua premierului
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes