Politica

Florin Roman: PSD, ipocrizie maximă. Arată cât de murdar știu să lupte

Deputatul liberal Florin Roman, a intervenit și el în scandalul provocat de poza cu Orban fumând în biroul de la Guvern și după declarațiile mai multor lideri PSD, care cer demisia premieruluu. El afirmă că, în momentul în care Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose au fost surprinși „la fumat” în Parlament sau la Guvern, liberalii nu au făcut „din țânțar, armăsar” și nu au cerut demisii.

”Nu aș fi comentat, la fotografia făcută la ziua premierului, dacă nu vedeam declarația lui Marcel Ciolacu, a liderilor PSD, care înfierează cu manie proletară și cer demisia lui Orban! Sunt declarații date după o țigară, pentru că știu mulți lideri PSD, care sunt fumători, că și mine. În momentul în care Grindeanu sau Tudose au fost surprinși la fumat, în Parlament sau la Guvern, nu am făcut din țânțar, armăsar. Nu am cerut demisii și nici nu am trucat poze, care să ironizeze situațiile respective. Nu am dus niciodată lupta politică la nivelul atacului la persoană. Și nu cred că asta așteaptă romanul de rând de la politicieni”, a scris Român pe Facebook.

Liderul deputaților PNL susține că ”ipocrizia liderilor PSD este maximă și arată cât de murdar știu ei să lupte”.

”Pentru ciolan, nu pentru oameni! Orban și-a recunoscut greșeală și a plătit amendă! Nu știu câți dintre pesediști, care la zile de naștere mai greșesc, au procedat la fel. Asta e diferența de mentalitate. Diferența între noi și pesediști este că de la cer la pământ! Și pentru că nu suntem hoți și corupți că ei, atunci singură lor armă este atacul la persoană! Mizerabil, dar asta este PSD”, a mai scris el.

Alte știri de interes

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »