Ce mai citim pe net

Florin Roman, sarcastic: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană

Liberalul Florin Roman afirmă că Renate Weber „se pregăteşte să plece” din funcţia de Avocat al Poporului. „Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, adaugă el, numind-o pe Weber „un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”. „Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD”, spune Florin Roman.

„Cu toată agitaţia din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, a afirmat Florin Roman, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că Renate Weber, Avocatul Poporului, „această neînduplecată “luptătoare” pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor români” trebuie să plece.

„V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale.

Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii…„astea au fost doar vorbe răutăcioase”. V-am dat și cel mai important argument…am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm.
Stimaţi colegi din coaliţie, propunem o nouă numire în funcţia de Avocat al Poporului? Şi convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?
Eu abia aştept!”, şi-a încheiat Roman postarea.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Primul semn că ”mariajul” s-a terminat: Un lider solicită separarea ALDE de Pro România

Saghin Cristian

Nicuşor Dan denunță ”cultul personalității fostului primar” și scoate inscripţia „Primăria Capitalei” de pe vehiculele STB

Saghin Cristian

Gabriela Firea a fost operată de urgență

Gloria Pascu

Ciolacu: A-l preţui pe Eminescu înseamnă să dovedeşti ca stat – prin fapte, nu doar prin palavre – respectul cuvenit Educaţiei şi Culturii naţionale, două domenii care astăzi, din păcate, suferă cumplit

Mihnea Tudor

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

PSD acuză Guvernul că sărăcește populația, înghețând veniturile, chiar dacă prețurile cresc

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »