Florin Roman, supărat că Arafat a fost invitat la ședința PNL: Greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL

Deputatul PNL Florin Roman a răbufnit față de prezența șefului DSU, Raed Arafat, în ședința PNL, de luni. El consideră că prezența lui Arafat la PNL este o „eroare politică majoră”.

Florin Roman și-a scris supărarea pe pagina sa de socializare:

”Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră!
Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL!
Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare!

Vă spun direct:
Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor.
Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți… acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare.
Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL!
Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști… ca invitați în forul de conducere al PNL…”, a scris Florin Roman pe facebook.

Potrivit unor informații din media Ludovic Orban nu a știu de invitarea lui Raed Arafat la PNL, decizie luată de Florin Cîțu, peste capul conducerii PNL.

Raed Arafat şi Sorin Cîmpeanu au participat luni la BEX al PNL pentru a discuta şi explica situaţia epidemiologică şi noile restricţii luate de Guvern, au declarat surse din partid, pentru News.ro. De asemenea, a fost abordată şi situaţia protestului de la metrou de la finalul săptămânii trecute. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arafat la sedinta pnl florin roman florin roman suparat greseala politica sedinta pnl
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes