Eveniment

Florinel Coman are dosar penal! Fotbalistul nu are carnet de conducere, dar a fost PRINS pe A1, având 165 km pe oră

Florinel Coman a fost oprit de polițiști pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea cu 165 km/h. La controlul actelor, s-a descoperit că el nu deținea un permis de conducere valid.

Jucătorul de la FCSB a prezentat polițiștilor un act care părea să fie un permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii unui permis de conducere emis de autorităţile din România, relatează DigiSport. După verificări, s-a dovedit că documentul arătat nu era valid.

Pe numele lui Florinel Coman s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis de conducere.

Becali se implică

Patronul FCSB, Gigi Becali, a reacționat imediat și a susținut că jucătorul a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta este perfect valid în România.

„El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo”, a declarat Gigi Becali, pentru DigiSport.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Accident teribil în Bucureşti! Două fetițe au murit după ce un autoturism le-a lovit în plin

Mihnea Tudor

Tragedie! O fetiță de 6 ani a căzut din telescaun, la Bușteni. A fost solicitat un elicopter

Daniela Arnăutu

ÎPS Teodosie a cerut Sfântului Sinod înfiinţarea Mitropoliei Tomisului

Daniela Arnăutu

ÎPS Teodosie, în ciuda faptului că a murit un bebeluș, este ferm în privința ritualului de botez: Dacă este o rânduială de două mii de ani, aceea rămâne valabilă

Daniela Arnăutu

Directorul Metrorex și-a dat demisia

Daniela Arnăutu

Plan roşu de intervenţie în Giurgiu – Două persoane au murit şi şapte au fost rănite. Accident la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »