Alertă NUCLEARĂ! Putin recurge la amenințarea supremă

Forțele nucleare ruse au intrat în alertă MAXIMĂ! Putin recurge la amenințarea supremă. Sursa foto: Pxb
Forțele nucleare ruse au intrat în alertă MAXIMĂ! Putin recurge la amenințarea supremă. Sursa foto: Pxb

Vladimir Putin a cerut ca arsenalul nuclear să fie pus în alertă, anunță Antena 3. Putin s-a enervat din cauza amenințărilor NATO și a dat ordin să se pregătească armele nucleare.

Putin a spus că a recurs la acest lucru din cauza declarațiilor agresive ale Occidentului.

”Putin a pus forțele nucleare ale Rusiei în alertă, deoarece se pare că este pregătit să piardă 50.000 de militari pentru a captura Ucraina”, relatează The Sun.

Conform The Sun, ”Despre tiranul rus se spune că este „furios” că forțele sale nu au reușit să-i supună pe ucraineni, în timp ce și-a pus o față curajoasă într-un discurs triumfător, lăudându-și soldații „eroi””.

Dragi colegi, vedeți acțiunile neprietenoase ale țărilor din Vest în ceea ce privește partea economică, despre care știm cu toții, dar înalții oficiali NATO se exprimă agresiv la adresa Federației Ruse, motiv pentru care ordon ministerului apărării și șefului marelui stat major să treacă forțele de descurajare ale Armatei într-un regim special de alertă”, a ordonat Vladimir Putin.

După ce tot mai multe țări NATO au trimis armament către Ucraina și Rusia e amenințată cu repercusiuni economice severe dacă continuă operațiunile din Ucraina, Vladimir Putin a ordonat să se pregătească armele nucleare, cu planul ca acestea să fie folosite rapid, dacă va fi nevoie.

În aceste momente, Putin are o întâlnire televizată cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, și cu șeful marelui stat major, Valeri Gherasimov. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alerta nuclearabombe nuclearefortele nucleare ruseinvazieputin nuclearrazboi rusia
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes