Fostul medic al lui Djokovici: Cum poate un tip super sănătos să fie o ameninţare pentru Australian Open?

Medicul Igor Cetojevic, despre care se spune că l-a ajutat pe Novak Dkovici să ajungă în vârful clasamentului ATP, a criticat autorităţile australiene pentru că au anulat viza sârbului, informează news.com.au.

“Este absurd să spui că o persoane care are o sănătate optimă reprezintă o ameninţare pentru sănătatea publicului”, a declarat pentru AFP doctorul Igor Cetojevic, un sârb de origine bosniacă şi care acum locuieşte în Cipru.

Cetojevic, care a petrecut un an în turneu cu Djokovic până în 2011, când a câştigat pentru prima dată Wimbledon şi a devenit numărul unu mondial, a spus că sârbul, care nu este vaccinat, a fost tratat incorect.

“Cum poate un tip super sănătos să fie o ameninţare pentru Australian Open?”, a spus medicul în vârstă de 60 de ani, râzând în hohote.

“Totul e politică, nimic altceva”, a adăugat medicul.

Ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a decis să anuleze viza lui Novak Djokovic, deoarece prezenţa liderului ATP în Australia creşte sentimentul de antivaccinare şi duce la nerespectarea regulilor Covid-19, informează news.com.au.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

djokovici judecata djokovici viza djokovici
redactia

Alte stiri de interes